Digital path agency

Realizare site WordPress / Creare site web de prezentare firmă

Un site premium care să-ți reprezinte brandul și să-ți aducă clienți noi

Știm că de un astfel de site are afacerea ta nevoie iar misiunea noastră este să-l realizăm pentru tine. 

Creare site web - realizare creare site web de prezentare wordpress

Servicii premium de realizare site wordpress

Știm... este o adevărată provocare să găsești pe cineva de încredere care să-ți dezvolte un website așa cum trebuie

creare site pagina web de prezentare
creare site magazin cu incarcare rapida
Încărcare rapidă
Încărcarea instantă a oricărei pagini, exact așa cum ți-ai dori să fie orice site web pe care intri.
creare site magazin online responsive
100% Responsive
Adaptare perfectă a site-ului în funcție de dispozitivul folosit de utilizator (telefon, laptop, tabletă)
creare site web magazin online design modern
Design Premium
Câștigă încrederea clienților oferind serviciilor tale acea prezentare pe care o merită, cu efectul de "wow".
realizare site magazine optimizate seo
SEO Ready
SEO este cea mai bună metodă de promovare online (pe termen lung), așa că ne vom asigura că site-ul tău este optimizat dpdv. SEO, la nivel de pagini.
realizare site magazin securizat
Securitate avansată
Asigurăm un nivel de protecție crescut prin utilizarea unor instrumente premium de securitate.
realizare site magazin online administrabil
Ușor de administrat
Îți vei putea administra singur(ă) site-ul și-ți vom furniza mai multe tutoriale video pe care le-am făcut în sensul acesta.
realizate site web pe wordpress

Creare site web de prezentare bucurești

Descoperă cum este să lucrezi cu noi pentru realizarea unui website bine făcut

Creare site web - creare web site de prezentare

Ne îndeplinim angajamentele

Ne implicăm doar în proiecte pe care știm că le putem duce la bun sfârșit într-o manieră de care să fim mândri de munca nostră iar tu să fii mulțumit(ă).

Creare site web - creare site bucuresti

Respectăm mereu deadline-ul

Știm că timpul este important pentru tine și de aceea vom livra întotdeauna proiectul în timpul stabilit de comun acord, respectând deadine-ul fiecărei etape.

Creare site web - creare site uri web profesionale personalizate

Venim cu idei personalizate

Suntem implicați în mod activ în fiecare proiect și venim cu sugestii și propuneri specifice fiecărui business. Ne place să credem că suntem parte din proiectul tău și astfel îl vom aborda ca atare.

TESTIMONIALE

Părerea celor ce au lucrat cu noi

Recenzii reale, disponibile pe pagina noastră de Facebook, Linkedin sau în Google my Business
Estera și Adi, doi dintre cei mai importanți oameni care au ajutat ca ideile mele să devină realitate și să fie frumos conturate într-un site prietenos, dar business în același timp: www.nadiavisan.ro. Sunt o echipă de excepție, site-ul a fost făcut într-un timp record și au ținut cont de tot ceea ce îmi doream și aveam nevoie. A fost un proiect făcut cu drag și apreciez foarte mult dedicarea și implicarea lor. Îi recomand cu mult drag și încredere!
Creare site web - 1 1 scaled 1 scaled
Nadia Vișan
www.nadiavisan.ro
A fost o reala placere sa lucrez cu Adi. Apreciez mult rabdarea pe care a avut-o cu mine de la inceput si faptul ca mi-a raspuns la toate intrebarile de fiecare data(indiferent cat de banale au fost). Ii multumesc din suflet pentru creativitate, comunicare si promptitudine. Rezultatul final a depasit cu mult asteptarile mele. Multumesc pentru experienta! Cu siguranta voi mai apela la el si pentru proiectele viitoare.
Creare site web - 365764632 184953014592305 6690225850490868583 n
Ioana Plesea
anillo.ro
Felicitari echipei pentru colaborarea placuta si pentru rezultatul excelent! Imi place mult site-ul pe care mi l-au construit, simt ca ma reprezinta 100% . Echipa este serioasa, profesionista, creativa si prietenoasa. Apreciez sugestiile pe care mi le-au facut pe parcursul proiectului! Apreciez promptitudinea si rapiditatea cu care au lucrat. Apreciez faptul ca tot ceea ce am stabilit la inceput de proiect a fost respectat! Ii recomand cu caldura oricui isi doreste sa isi construiasca un website cool & profi!
Creare site web - 312414873 6322830111065905 7627241425647139033 n
Cristiana State
www.cristianastate.com
Am lucrat împreună pentru 3 site-uri [valentinasaygo.ro, askfor.ro, taskzen.ro] și am rămas plăcut surprinsă de felul cum au decurs lucrurile.

Totul a fost livrat la timp, ideile mi-au plăcut și au fost foarte folositoare pentru noi. Mulțumim, Adi! 
Creare site web - tamara
Tamara Cuțeică
Managing Partner at Ask for Tax Free
Îi recomand cu încredere. Am colaborat la realizarea site-ului meu și am fost surprinsă de ușurința cu care s-au realizat lucrurile. Transparența, promptitudinea și profesionismul sunt doar câteva din elementele ce îi caracterizează. Comunicarea a fost ușoară, au înțeles rapid ideile prezentate, atenți și foarte răbdători să-mi explice multe din aspectele pe care nu le cunoșteam. Rezultatul final al site-ului a fost exact ce îmi doream!
Creare site web - despre mine rs cp scaled e1692286271374
Roxana Șomănescu
www.roxanasomanescu.ro
Am lucrat cu Adi pe mai multe proiecte de web design și de fiecare dată am fost extrem de mulțumită. Este un profesionist care vine cu sugestii excelente, respectă deadline-urile și este hands-on pe fiecare proiect. Îl recomand cu încredere!
Creare site web - iunieta
Iunieta Sandu
Founder at NO.MAD Talks

Lăsăm ca munca noastă să vorbească pentru noi

Portofoliul site-uri de prezentare

firma creare site wordpress bucuresti
despre noi

Credem în parteneriate pe termen lung

Nu vrem să-ți oferim doar un simplu site de prezentare pentru firma ta. Vrem să putem dezvolta cu tine un parteneriat pe termen lung.

Suntem convinși că nu câștigăm nimic dacă nu vei fi mulțumit(ă) de colaborarea cu noi. Nu suntem perfecți dar ne pasă de clienții noștri, de site-urile web pe care le dezvoltăm și de reputația pe care am clădit-o în ultimii ani.

Creare site-uri web profesionale București

Întrebări frecvente legate de crearea unui site web de prezentare pe WordPress

O întrebare simplă cu un răspuns foarte complex. Răspunsul corect este cel de care te temi: depinde de mulți factori 😅. Totuși, un răspuns scurt ar fi că tariful nostru de pornire pentru un site de prezentare WordPress este de 1200 euro. Ce este inclus în acest preț? Experiența noastră + mai multe lucruri pe care am dori să le discutăm împreună dacă decizi să ne contactezi 😀

Pentru că nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor pe care le oferim și pentru că nu promitem lucruri nerealizabile. Preferăm să ne implicăm doar în proiectele în care putem aduce valoare, nu doar o factură în plus la sfârșit de lună 😅 Credem că doar așa ne putem consolida reputația și propriul brand.

Da! Tocmai pentru asta suntem aici. Vrem să fim alături de tine și să te ajutăm în luarea celor mai bune decizii pentru prezentul și viitorul afacerii tale în mediul online. Nu contează cât de multe cunoști din această industrie. Vom căuta să vorbim „aceeași limbă” 🤓

Totul începe printr-o discuție de cunoaștere în care descoperim împreună nevoile specifice business-ului tău. Dacă credem că te putem ajuta, vom avea nevoie să completezi un scurt brief 📄 iar mai apoi vom face un video Call în care vom discuta mai multe pe baza lui.

Pentru toate serviciile pe care le oferim (realizare website, mentenanță, SEO, etc.) avem câte un proces bine definit pe care-l urmăm împreună cu fiecare client.

Da! Vei putea crea/edita cu ușurință paginile, articolele de blog, șamd. La sfârșitul colaborării, îți vom furniza inclusiv câteva tutoriale video pe care le-am făcut pentru clienții noștri.

Încă ai întrebări? Contactează-ne! Lumea spune că suntem deschiși și prietenoși 😏 

Suntem aici pentru a-ți pune la dispoziție

Servicii premium de creare site web de prezentare WordPress

Te vom ghida și vom găsi cele mai bune soluții pentru ca site-ul tău să te ajuta în atingerea obiectivelor tale.

error: Conținut protejat. Toate drepturile rezervate.